Alla inlägg den 25 maj 2009

Av småländskan - 25 maj 2009 20:30

Skönt att ha det gjort och härligt att gå en 5 km slinga i skogen i solsken och 20 graders värme tillsammans med 2 väninnor.


Har bara jobbat 4 timmar idag (men jobbar desto mer resten av veckan) så på förmiddagen hann jag njuta av solen ute i trädgården där jag satt i bikini mellan 10-11.30 så nu är jag lite röd.....


Kunde inte måla då för färgen tog slut igår....men maken stack hem från jobbet 2,5 timme tidigare idag för att köpa färg och har sen målat nu i snart 6 timmar i sträck så han är lite mör nu stackarn!


I går var vi pinsamma familjen!

Skulle ta en liten utflykt med bilen för att fixa några saker och äta middag på restaurang  i en liten stad 2 mil härifrån.

Vi (= jag, maken o 13års dottern) gick förbi 3 olika restauranger o velade lite innan vi valde en och gick in och satte oss. Vi fick menyerna och började bläddra - visst fanns det en del som jag o maken gärna skulle äta MEN det var DYRT och dottern hittade inget hon gillade.

Så när servitören kom för 3e gången o frågade om vi bestämt oss så sa vi att dottern tyvärr inte hittade något och reste oss och gick ut från restaurangen. Pinsamt!

Men det blev värre för vi åkte då till ett värdshus vi sett i utkanten av staden och gick in där. Där hade de "dagens" för 105 kr (vilket jag tycker är DYRT för dagens på ett värdshus vid en bensinmack) men det var helstekt fläskfilé med dragonsås och det lät gott tyckte vi som då hunnit bli riktigt hungriga.

Vi tog brickor, bestick, bröd, och smör och skulle precis beställa maten framme vi disken när vi såg tanterna sleva upp en portion kokt potatis med en brunsörja och några klumpar som såg ut som gråaktiga falukorvsbitar i skolmatsalen.

Efter några sekunder gick det upp för oss alla tre att det var det vi just skulle beställa. Vi tittade på varandra, backade och släppte förbi några andra och började sedan snabbt och mycket PINSAMT lägga tillbaka bestick, tallrikar, läsk och BRÖDET vi plockat till oss för att sedan skamsna smyga ut ur restaurangen...

Det slutade med att vi skrattande köpte en glass inne i bensinmackens kiosk och sedan åkte hem och köpte pizza som vi hungriga slafsade i oss hemma.

Visst var vi pinsamma familjen?

Nästan i stil med Sune och hans familj....

Ovido - Quiz & Flashcards