Alla inlägg den 13 februari 2009

Av småländskan - 13 februari 2009 18:16

Vad är felet?

Jag tycker jag ätit som jag ska dvs nyttigt och GI-inspirerat.

Mycket ägg på olika sätt, kött och grönsaker, frukt, druckit citronvatten och tagit 1-2 Herbalife protein smootie shake/dag.

Men igår och idag så känner jag mig bara frusen och trött. Visst det är snöigt och kallt ute, men.....

De 2 första veckorna gick jag ju ner -0.9 kg och -0,8 kg, men nu den 3:e veckan upp +0,1 kg! Varför??


Jag som har ett vad med min man om att han INTE får raka skallen så länge jag går ner i vikt!

Idag hade han ett stort smile när han tog fram trimmern och lät det ca 1 cm långa håret falla. Har man som han egentligen ett tjockt lockigt hår och inte alls är tunnhårig så ska man ju ha hår tycker jag, men det tycker inte han! Han hatar sitt krull och trivs bäst i alldeles nyrakat hår.

Men skam den som ger sig jag ska se till att han har lockar till sommaren och att jag är flera kilo lättare - så det så!!


Strax ska jag åka till ishallen för att se på honom när han spelar en veteranhockeymatch. Det är stor cup i helgen för ca 200 "gubbar" från 35 år och uppåt, så min man kommer hålla till i ishallen hela helgen!

Han lär inte hinna med något alla hjärtans dag mys eftersom han i morgon kommer vara där mellan 7.45 - 20.00 för att då gå direkt på "bankett och fest" med alla gubbar.

De fruar som vill får komma till dansen sen vid ca 21.30, men jag tror jag skippar det....känner mig inte upplagd för det och han har säkert roligast själv med alla gamla hockeykompisar!

Ovido - Quiz & Flashcards