Alla inlägg den 15 april 2009

Av småländskan - 15 april 2009 19:46

Avslutade dagens stegräkning nyss med en timme snabb stavgång i skogen i det kalla men soliga vårvädret. Under dagen har jag även varit ute med hunden i 50 minuter och cyklat i sammanlagt 40 minuter så nu känner jag mig riktigt duktig!!

Kanske kan bli ett minus den här veckan...... men å andra sidan så ska jag ha min mens på måndag så då brukar man väl gå upp i vikt lite innan dess.

Jag kan ju skylla på det i alla fall om jag inte gått ner den här veckan heller!!

Av småländskan - 15 april 2009 11:47

Vilken pärs det varit att ta bort dessa 3 friska tänder!


Även om de nu vid den 3:e tanden valde att inte först försöka dra ut den utan direkt snittade upp tandköttet runt omkring tanden och borrade sönder rotens fäste i käkbenet - så hade de ändå svårt att få loss den för den satt hårdast av alla 3 jag tagit ut.


De andra satt ju som berg - värre än tandläkaren varit med om tidigare - så att denna var den värsta vill inte säga lite....så det var tur att de inte först började bända och dra i den en timme som de gjort tidigare!


Jag har enligt tandläkaren en ovanligt fast benmassa i min käkar och väldigt rejäla rötter på mina tänder + trångt mellan alla tänder och kombinationen av detta gör det så svårt att få loss dem.


Tänderna skulle ha dragits ut i februari, men det har alltså tagit 2 månader att dra ut dem alla tre pga att de sytt efteråt och såret o käken ska läka innan nästa tand kan dras ut.

Sammanlagt har detta nöje kostat 4660 kr!!  : (


Om 2 veckor sätter de sen äntligen (även om jag absolut inte längtar så vill jag ju få det gjort) in tandställningen som ska sitta där i ca 2 år och kosta mig sammanlagt 15 100 kr!

Jag kommer bli så snygg med "räls" både uppe och nere !

Tala om "snart 44 års kris" att skaffa "räls" för att se ut som en högstadie-tonåring !!!

Ovido - Quiz & Flashcards