Alla inlägg den 30 april 2009

Av småländskan - 30 april 2009 08:45

Först så slarvade jag bort min nycklar till vårt hus och skolans dörrar !

Jag letade o letade på skolgården och inne på skolan, ringde hem och kollade så de inte var kvar här, letade igenom fickorna 3 gånger på min munkjacka, kollade cykelkorgen - men nyckelknippan var borta!

Kändes ju inte så kul att oroa sig för att den låg på skolgården och att vem som helst som hittade den kunde ta sig in i skolans byggnader under kvällen.

Jag fick ringa rektorerna och erkänna mitt slarv och fråga hur vi skulle göra - byta lås på alla entrédörrarna (som på vår skola är 19 st !!!) eller hålla tummarna för att ingen skulle hitta nyckelknippan utanför?!

Men när jag en sista gång kollade min munkjacka så skakade jag den upp och ner och då ramlade nyckelknippan ut ur luvan!! Sååå skönt!  : )


Men mitt i detta letande skulle jag snabbt in på toa - drog ner caprijeansen och då föll förstås mobilen ut ur bakfickan och ner i toavattnet !!  : (

Det var bara att stoppa ner handen och plocka upp den ur det äckliga  vattnet - som tur var hade jag inte hunnit kissa !

Tvålade in den rejält efteråt, öppnade den och tog ur batteriet o sim-kortet och lät den torka!

Men den ville inte starta utan var helt död....jag försökte flera gånger, men det enda liv jag fick i den var ett litet blink sen stängde den av sig.


En kompis tipsade mig att man kan lägga elektronik som hamnat i vatten i okokt ris som då ska suga upp vattnet.

Jag testade i natt och det funkade ! : )

Nu är den OK igen - men har lite imma på glasets insida.

Skönt för den var bara några månader gammal.


Idag hoppas jag att jag slipper sådana här intermezzon!


Ovido - Quiz & Flashcards