Alla inlägg den 19 april 2009

Av småländskan - 19 april 2009 20:41

...skapligt med mina naglar ! (se det jag skrev tidigare idag)


Efter en timmes stavgång och GI-middag med biffar, gräddsås o varma grönsaker så blev det tårtkalas - man mår nästan lite illa efter en bulle, en kaka och en tårtbit. Jag hade bestället en "Isprinsessa" från konditoriet där jag jobbar. Det är en vackert dekorerad vit marsipantårta med jordgubbsgrädde, vaniljkräm och chokladmousse som tre fyllningar mellan tårtbottnarna.

Den var god och gillades av både barn o vuxna, men mäktig!


Nu har maken o jag tagit en halvtimmes hundpromenad för att smälta det hela när gästerna gått hem. Så nu ska jag slänga mig i soffan en stund o slappa.


Vad det gäller kläderna jag köpte igår så provade jag allt i dag och det kanske inte blir att jag behåller alla 8 plaggen..... det var nog för bra för att vara sant att jag kunde hitta så mycket som passade bra så snabbt!

Det jag köpte igår var:

Stadium

2 toppar vit och cerise/lila

2 pikéskjortor svart och turkos

1 randig tröja i beige/cerise

2 chinos svarta och beige

Kapp Ahl

1 mönstrad blus 

1 bälte

Skopunkten

1 par sportiga svarta ballerinaskor med 3 gummiband över foten

Vi får se hur jag gör....ska prova allt i morgon igen, men de svarta chinosen och blusen har jag på mig nu så de ska jag i alla fall behålla.


Bye Bye  and have a nice week!


Av småländskan - 19 april 2009 12:09

Jag var trött när jag och sonen kom hem igår kväll efter över 5 timmar i affärer, men vi hade en trevlig dag tillsammans och hittade mycket vi gillade.

Vi köpte faktiskt 8 klädesplagg till honom och lika många till mig + 2 cyklar!

Sonen 17 år köpte en oväxlad damcykel för 1250 kr och så köpte jag en 7-växlad damcykel till den blivande 13 åringen för 2995 kr (som hon valt ut tidigare) på Biltema. Men annars var det svårt till födelsedagstjejerna för det är inte lätt att veta vad en 13 åring och en 21 åring gillar!


Igår kväll och idag på förmiddagen har jag försökt att göra fransk manikyr på mig själv. Det går INTE bra!

Fransk manikyr är ju att måla naglarna så de ser naturliga ut dvs måla dem svagt svagt rosa/blanka och översta delen av nageln vit.

Hur jag än bär mig åt så blir det kladd någonstans, den vita randen blir inte bra eller jag tror att det torkat och så stöter jag mot något så det skavs upp.

Det har nu hänt igen!!!  : (

Så nu ska jag än en gång upp och ta av allt för det ser ganska kladdigt ut på flera av naglarna. Jag tror jag "skiter i det här" för det verkar inte vara "min grej" tydligen!!! Suck!


Funderar på att ge mig ut och stavgå istället en stund för att kunna njuta av tårtkalaset vi ska ha i eftermiddag med min del av släkten.


Ovido - Quiz & Flashcards