Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Vikttävlingen

Av småländskan - 13 april 2009 13:28

Perfekt att "Sara-Bananens vikttävling" fortsätter en vecka till!


Men jag fattar inte hur jag ska bli motiverad att verkligen komma igång med min viktnedgång...!!??
ALLA ni som läser detta snälla kom med förslag - motivera mig-peppa mig !!!

TACK!



Jag trodde det skulle hjälpa med en vikttävling som denna - men på dessa 2 veckor har jag istället gått upp ½ kg !! Suck!


Sen nyår har jag gått ner 4 kg av de 20 kg som är målet, men den senaste månaden har jag inte motionerat särskilt mycket  - brukar bli 2 hundpromenader på sammanlagt ca 40 minuter och en snabb promenad på ca 1 timme på helgen - men det är INTE tillräckligt för att hjälpa mig att minska i vikt.


Det har även tyvärr blivit en hel del godis som slunkit ner i magen !! : (

Och GI-matlagandet har också runnit ut i sanden.....

HJÄLP MIG SNÄLLA NI ATT HITTA RÄTT SÄTT FÖR MIG ATT MINSKA I VIKT OCH OMFÅNG!!


 
 
Lisa

Lisa

13 april 2009 18:15

Åh jag VET hur det känns! Känner mig så besviken på mig själv. TRODDE faktiskt att jag skulle ha gått ner bra många kilon nu, när jag satte igång med GI i januari. Det gick ju bra de första veckorna men sen kom motgången och, ja...allt rann ut i sanden.
Drömmen vore två veckor på nåt "bootcamp" med Martin Lidberg (Han brottaren) och gärna Blossom också för hon är så häftig!! DÅ tror jag att man kan fortsätta själv. Bara man fick den där sparken därbak (och 3-4 kilos nedgång), som man såväl behöver!
Såå, jag har tyvärr inga riktiga tips. Själv skall jag sätta igång med GI igen och sen får jag kanske ta tag i morgonpromenaderna igen. Lilla M väcker mig ju i alla fall oftast vid 6-tiden så jag ÄR ju vaken!

Vi får peppa varann!
Kramar!

http://bidrottningen.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

13 april 2009 18:59

Tänk bara hur underbart det kommer att kännas den dagen du kan köpa kläder i en mindre storlek. Den saken hjälper verkligen mig. När du väl kommit igång så sluta inte! Det kommer bara kännas tungt i början sedan blir det hela en del av vardagen och man håller igång. Så försöker jag tänka i alla fall. Idag till exempel gav jag mig ut på min powerwalk trots att jag hade sprängande huvudvärk. Man måste bara ge sig fan på att man ska ut och röra sig! Tänk på att inte börja med en diet för man orkar inte hålla på med en diet särskilt länge och man faller tillbaka i gamla vanor. Man ska istället byta livsstil. Minska portionerna litegranna så du inte blir övermätt och använd dig av tallriksmodellen med grönsaker och såntdärnt. Byt ut godis mot frukt och dricka mot mineralvatten (eller allra helst vanligt vatten). När du blir sugen på något sött, drick citronvatten som du själv pressar, det ger motsatt effekt. Det fungerar för mig i alla fall :) Och småät inte mellan måltiderna, det gör bara att du blir ännu mer sugen på sötsaker!

http://liiiiinda89.blogg.se

 
Linda

Linda

13 april 2009 20:57

S: HAHA jag vet själv hur det är. Jag jobbade på som fan och gick ner 21 kilo. Sedan la jag av och allting kom tillbaka plus lite till. Nu har jag satt igång igen och kämpar på så gott jag kan. Såg ett litet minus på vågen idag så jag är glad för det i alla fall :)

http://liiiiinda89.blogg.se

 
Linda H

Linda H

14 april 2009 20:49

Hejsan!
Jag är väl kanske inte rätt person att tipsa om hur man går ner i vikt, har ju aldrig behövt själv (ännu iallafall).
Vardagsmat är ju svårt, men testa att göra matsedel för några veckor i taget och handla BARA hem det som behövs till det.
Som snacks är Salta Pinnar ett bra alternativ. Såg på TV en gång och man kunde typ käka en långpanna full med salta pinnar (som var likvärdigt med en påse chips) & då är nog suget borta för vem orkar sätta i sig en plåt med "fispinnar" (som Fidde kallar dom, hahaha)?

http://tradgatan21.bloggagratis.se

 
ija

ija

29 april 2009 09:20

Jag funderar på att dra igång del två av Banan-Saras vikttävling - ett sista ryck inför beachen! Har du lust att hänga med?? =)

http://viktig-ija.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av småländskan - 26 augusti 2009 18:00

...så att skriva blogginlägg har liksom inte varit aktuellt när man har fullt upp med så mycket annat. Jag vet ju att det brukar snurra på snabbt i augusti när barnen börjar skolan och eftersom jag själv jobbar i skolans värld så är det alltid lite ...

Av småländskan - 12 augusti 2009 22:10

Hej på er allihop som brukar titta in hit , men inte fått något nytt att läsa här på såååå länge! Nu är egentligen inte alls rätt tid att skriva ett inlägg här för jag är såååå trött efter att först ha jobbat och sen varit på föreläsning direkt efter...

Av småländskan - 31 juli 2009 23:57

Har jag precis sett på TV4+ nu i 4,5 timme. Den var BRA! Det var en dramaserie från 1992 i 2 delar (båda sändes efter varandra nu i kväll) som handlade om Jackson 5 och Michael Jacksons uppväxt från att vara ett av flera misshandlade barn i en stor ...

Av småländskan - 30 juli 2009 17:59

I går anlände vi hem till vår lilla småländska stad efter att ha varit: - 2 nätter på hotell Carlskrona i Karlskrona   : ) - 1 natt på hotell i Åhus (vi rekomenderar tyvärr inte Åhus strand  som visade sig vara ett simpelt hotell med knappt vandrarhe...

Av småländskan - 15 juli 2009 20:12

...om man nu ska använda sig av tonåringarnas uttryck! Men jag fick ett totalt spel på min mycket sege trötte långsamme tjurige son som skulle packa inför sin Italienresa igår och bara gör som vanligt dvs sover hela dagarna och sitter vid datorn hela...

Presentation

Omröstning

Vilken årstid gillar du bäst?
 vinter
 vår
 sommar
 höst

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards